Opiskelijoiden kommentteja

opiskelijoiden_kommentteja

Aivan loistavaa porukkaa! Hyvällä porukalla saadaan revityksi tästä paikasta 200 % irti. Kaverit jeesaa aina ja niitä kavereita kyllä löytyy. Jopa opettajia ihan aikuisten oikeesti KIINNOSTAA opiskelijoiden asiat. Hommansa voi hoitaa itsenäisesti, mutta mikäli tarvitsee apua, aina löytyy joku, joka jelppii.

Olen viihtynyt Luostarivuoressa paremmin kuin osasin odottaa. Opettajat ovat oman alansa huippuja, mutta osaavat kuitenkin tarpeen vaatiessa samastua opiskelijan rooliin, joten he eivät jää vain etäisiksi auktoriteeteiksi. Oppitunneilla tunnelma on vapautunut ja rento, juuri omiaan mahdollistamaan oppimisen.

Luostis on rento paikka opiskella ja täällä vallitsee kannustava ja hyvä ilmapiiri. Opettajat ovat rentoja ja luottavat meihin opiskelijoihin. Toisin kuin monet luulevat, täällä voi opiskella myös muutakin kuin pitkää matikkaa tai fysiikkaa. Esimerkiksi liikunnassa, musiikissa ja kuviksessa on hyvä kurssivalikoima. Hyvät virkistysmahdollisuudet: upea puisto ja kauppa koulun läheisyydessä.

Opettajat ovat tosi päteviä ja siihen päälle vielä aidosti mukavia tyyppejä. Täällä on tosi fiksua porukkaa, vaikkei kaikista kursseista välttämättä saada hyviä numeroita, niin kirjoitustulokset silti maan huippuluokkaa. Mukava paikka ja hyvä ilmapiiri eli tänne vaan.

Luostarivuoressa kannustetaan omaan ajatteluun, ei niinkään tekniseen suorittamiseen. Täällä ei anneta suoria vastauksia vaan yritetään yhdessä (opiskelijat ja opettajat) etsiä niitä. Koulun ilmapiiri on ihanteellinen älylliseen toimintaan.

Aurajoen rantamilla lähellä Turun keskustaa sijaitsee Samppalinnanmäki, jonka laella kohoaa Luostarivuoren Lyseon lukio kaukana kaupungin vilinän yläpuolella. Linnamaista koulurakennusta ympäröivä puisto on oiva paikka rentoutua tuntien välillä. Etenkin keväisin, auringon alkaessa lämmittää ja puiden herätessä eloon, moni opiskelija hakeutuu puistoon virkistäytymään.

Koulun sijainti on todella hyvä. Kauppatorille kävelee 5 min ja busseja tulee koulun viereen. Ja liikuntamahdollisuudet ovat myös erinomaiset: Paavo Nurmen stadion, Samppalinnan maauimala ja Kupittaallekaan ei ole pitkä matka. Pääkirjastokin on kivenheiton päässä.